Bioderm Zapper – Ajánlás

Az energia mindig kiegyenlítésre törekszik. A külső élősködők a szinkronicitás törvénye alapján felerősítik a belső élősködőket. Ahogyan a külső világunkban, úgy a belső világunkban is felborult az egyensúly. A testünkben élő paraziták el akarnak pusztítani minket, ez szinkronban van a külső világgal. A külső világ parazitái leplezetlenül tudatunkra adták, hogy sokan vagyunk a földön és el fognak pusztítani bennünket! A külső világ urai, a háttérhatalom, az illuminátus, a bankárbűnözőkön keresztül tart a markában minket. Ez a vírusos ijesztgetés csak figyelemelterelés. Az igazi fegyver a rezonancia: a HAARP, az 5G és a többi rezonancián alapuló eszköz, amivel bármelyik pillanatban megsemmisíthetik az emberiséget.

„Kutyaharapást szőrével” mondja a népi mondás.

A túlélők azok lesznek, akik megismerik és használják a rezonanciát és hajlandók megváltoztatni szemléletüket, a gondolataik által.

A világ elsötétítése folyamatban van, ha az irány nem változik, rövidesen teljesen leoltják a lámpát. A Földön 7 milliárd takaréklángon pislákoló lelket látok, akinek szubsztanciája a félelem, amit a Nagy Pénz a bankokon keresztül tart fenn.

Az orvosok és nővérek áldozatkész munkájuk ellenére az egészségügy nem tud eredményt felmutatni. A kórház hűen tükrözi nevét: a kórnak a háza. A Nagy Pénz uralja az orvosi egyetemeket, ahol nem tantárgy a fizika, elektronika, a rezonancia terápia. Ha nem sértő, nem nevezném a mai orvoslást tudománynak. Úgy látom, hogy testünk értelmes biológiai programok szerint működik, és hogy a harmóniát fenn tudjuk tartani, értelmes rezgések által kell megszólítanunk: a rezonancia nyelvén.

A rezgés, a rezonancia ugyanis a teremtés nyelve!

Testünkben minden él és értelmes biológiai programok szerint funkcionál. Élnek a sejtjeink, a szerveink, a mirigyeink, minden élő anyag rezeg, frekvenciát sugároz. (Tehát mérhető)

Azt, hogy a rezgéseink pozitívek, illetve negatívak, az érzelmeink határozzák meg. Az érzelmeinket pedig gondolataink befolyásolják.

 

A Bioderm Zapper működési elve

Egy új aspektusból szemléli a betegségek rejtett okait dr. Rife és dr. Hulda Regehr Clark.

Dr. Hulda Clark a „Meggyógyulhatsz” című könyvében a betegségek valódi okaiként a belső élősködőket teszi felelőssé.

A könyvben részletesen megtaláljuk az élősködőket frekvencia tartományonként.

Megoldást is közöl, amiben kifejti, hogy az élősködőket saját frekvenciájukon, egy úgy nevezett Zapper készülékkel lehet kioltani.

A felosztás szerint:
A penészek, penészmérgek, nyálkagombák
Kezdődik: Arcyria 81 kHz
Tart: Anyarozs 295 kHz

Baktériumok és vírusok
Kezdődik: Herpes Simplex 291 kHz
Tart: Troglodytella abrassari 416 kHz

Hengeresférgek, laposférgek, egysejtűek
Kezdődik: Anaplasma marginale 386 kHz
Tart: Hasstile sig. tricolor 448 kHz

Szemölcsök frekvenciái
Kezdődik: Szemölcs BS 402 kHz
Tart: Szemölcs JB 418 kHz
(Ismertebb: Szemölcs Human Papilloma vírus 402 kHz)

Szalagférgek
Kezdődik: Cysticercus fasciolaris 436 kHz
Tart: Hymenolepis cysticercoides 478 kHz

Atkák
Kezdődik: Demodex folliculorum 682 kHz
Tart: Lisztatka 718 kHz

 

A teremtésből indulunk ki. Minden rezgés: a hang, a fény, a szín. A köveknek, fáknak, embereknek, növényeknek mindnek van ún. aurája. Minden élőt aura – elektromágneses tér – veszi körül.
Az orvoslásban is léteznek már olyan berendezések, amelyek látják a belső szerveinket. Röntgen, CT (Komputertomográfia) MRI (Mágneses Rezonanciás Képalkotás), ultrahang, vagy Voll-diagnosztika.

Az élősködők érzékelésére olyan szerkezetet kellett kifejleszteni, mint a rádióadó és vevő készülék. Az élősködők mérésére több kezdetleges berendezés létezik, a Bioderm is konstruált egy mérőberendezést. Végül a Svájcban kifejlesztett FScan-4-es készüléket vásároltam meg, amivel hitelesen lehetett mérni az élősködőket és azok tartózkodási helyét.
A Bioderm is először olyan frekvenciagenerátort fejlesztett ki, ami sávhatárokon belül oltotta ki az élősködők plazmáit. Ám egy év kutatómunka ráébresztett arra, hogy ez a módszer nem hatásos, tekintettel arra, hogy az élősködők is értelmes lények és a Zapper frekvenciák hatására vagy magasabb vagy alacsonyabb sávhatárokba húzódnak. A penészek, penészmérgek és a gombák, nyálkagombák azok, amelyek képtelenek helyet változtatni.

Így olyan készüléket konstruáltunk, amely 180 kHz és 3 MHz között 9 Voltos egyenáramú négyszögjeleket adva folyamatosan oltja ki az élősködőket. Ezt sweep-nek nevezem, mert folyamatában végig söpör a frekvenciatartományokon. Ennek eredménye, hogy nem hagy helyet az élősködők „elbújásának”.

Ez a fejlesztés a Bioderm sajátja, kétéves kutatómunka eredménye. A többi forgalomban lévő Zapper a hagyományos Hulda Clark módszer alapján működik, ami sávhatárokon belüli élősködők kioltását eredményezi.

A Bioderm Zapper használata

A 9 Voltos elemet behelyezzük a készülékbe. Csatlakoztatjuk hozzá a zsinórokat és a kezelőhengereket. A kezelés a hengerek kézbentartásával történik.
Egyetlen kapcsoló van, amely 3 állású:
-Vízszintes állásban a készülék ki van kapcsolva
-Fölfelé: folyamatos kezelés (szünet nélkül)
-Lefelé: Hulda Clark féle 20 perc kezelés – 7 perc szünet (ezt a készülék magától váltogatja)

A „led” színe lehet zöld, sárga, narancssárga kezelés közben. A szín a frekvencia változást mutatja.
Amikor piros, akkor közel jár az elem a lemerüléséhez.

Kezelési idő:
Minél hamarabb és minél jobb eredményt szeretnénk elérni, annál többet és annál tovább használjuk. Optimális kezelési idő: napi 3 óra, heti 2 nap szünettel a tünetek megszűnéséig.
A készülék használatát vonatkozóan  nincsen előírás, a tünetek megszűnése után lehet pihenőt tartani, majd emlékeztető kezelések ajánlottak.

A Bioderm Zapper tartozékai:

-1 db Zapper készülék
-2 db kezelőzsinór
-2 db kezelőrézhenger
-1 db 9V-os elem
-1 db hordtáska