Trivektoriális kvantum kezelés

 

a) A Tudat programmozása Georgi Losanov módszerével

Régi hamis hitrendszerek törlése

Új pozitív megerősítések érvényesítése a tudatalattiban

b) A test szerveinek pontos frekvenciabeállítása az ősrezgésre, a Kvantum Mátrix Harmonizátor segítségével.

c) A paraziták irtása Zapper használatával, mely berendezés a Bioderm tervezésében és égisze alatt jelent meg.

F-Scan 4-es diagnosztizáló mérés alapján egyértelműen ki tudjuk mutatni az élősködők, vírusok, gombák, mételyek pontos frekvenciáját és nevét, illetve, hogy melyik szervben lelhetők fel.

A rezonancia-terápia

 

A Földön minden rezgés, rezonancia: a hang, a fény, a szó, a teremtés és a gondolat. Rezonancia nélkül a Földön az élet elképzelhetetlen lenne. Bizonyítéka a bolygónkat körülölelő Schumann-rezgés, amelynek frekvenciája 7,83 Hz. Az űrhajósoknak az űrhajóban elő kellett állítani ezt a rezgést, azért, hogy a Föld légkörét elhagyva is életben tudjanak maradni.

A Földet éltető rezgéseket az Értelmes Univerzumtól kapjuk és az eredőjét Forrásnak nevezzük. Amennyiben a Forrás leállítaná a rezgések sugárzását, a földi élet abban a pillanatban megszűnne.

A Biodermben alkalmazott módszer a világon egyedülálló. Különbözőségét a Kvantum Mátrix Térharmonizátor működési elve adja. Míg a legtöbb biorezonancia terápiás készülék a patológiás rezgések kioltásán fáradozik, majd ezt követi a sejtek újraprogramozása a valós működő frekvenciával, az én elméletem szerint minden kioltás negatív előjelű, ezért a sejtek és a vezérlő idegrendszer megvonhatja a bizalmat a terápia közben és lezárhatják az Adey-ablakot, ahol a sejtek az új pozitív információt felvennék. Ez a felismerés arra enged következtetni, hogy a terápia hatásfoka nem éri el a maximumot.

A Kvantum Mátrix terápia nem alkalmaz kioltást. A tenyéren és a talpon lévő meridián végződéseken keresztül eljuttatja a szervekhez a megfelelő ősrezgést, melynél a sejtek emlékezve a frekvenciára az Adey-ablakon keresztül áthangolódnak.
A készülék legnagyobb előnye, hogy a térben is tud kezelni egy körül belül 8 méter sugarú körön belül. Ezt a mérnöki megoldást az elektromágneses tekercsekben indukált jelrendszer egy mátrixon keresztül a vezérkristályon sugározza a térbe.

Az áthangolódás pozitív megerősítését biztosítja a pozitív tudat megerősítés, amely által az idegrendszer ellazul, és teljes mértékben építi a terápiát.

Az immunrendszer munkáját segítem az ugyancsak egyidejű Zapper készülék alkalmazásával. A Zapper egyenáramú négyszögjelek segítségével lövi szét a betegségeket okozó élősködőknek sejtplazmáit. Ilyen például a rák esetében elhatalmasodott fasciolopsis buski, melynek frekvenciája 434 kHz. A Zapper által kibocsátott négyszögjelek alkalmazása negatív előjelű tevékenységnek minősülhetne az egészséges sejtek között, de nem veszélyezteti az egészséges sejteket, tekintve, hogy a test sejtjei szerencsére tízezerszer erősebbek, mint az élősködők sejtjei.

Másrészt az emberi test szerveinek működési frekvenciái 150kHz alatt vannak, az élősködők pedig 180kHz-nél kezdenek dolgozni és ezek is csak inkább gombák. A komolyabb mételyek 400 kHz körüli frekvenciákon találhatóak.

Mivel az élősködők ugyanúgy frekvenciát bocsátanak ki, jelenlétük a svájci F-Scan 4-es készülékkel egyértelműen kimutatható.

Az élősködőkhöz kapcsolódó ajánlott irodalom: Hulda Regehr Clark Ph.D., N.D. : Meggyógyulhatsz – A betegségek valódi okai és gyógymódjai (I.-II.)